• Medientyp: E-Book
  • Titel: Cook and confectioner : the complete cook; plain and practical directions for cooking and housekeeping; with upwards of seven hundred receipts
  • Beigefügtes Werk: The complete confectioner, pastry-cook, and baker : plain and practical directions for making confectionary and pastry, and for baking; with upwards of five hundred receipts ... / by Parkinson
  • Beteiligte: Sanderson, J. M. [VerfasserIn] Parkinson, ... [Sonstige Person, Familie und Körperschaft]
  • Erschienen: Philadelphia, 1854
    Online-Ausg.: Dresden: SLUB, 2009
  • Umfang: 196, XII, 154 S.; Ill
  • Sprache: Englisch
  • Identifikator:
  • Reproduktionsreihe: Bibliotheca Gastronomica
  • Art der Reproduktion: Online-Ausg.
  • Hersteller der Reproduktion: Dresden: SLUB, 2009
  • Entstehung:
  • Original: SLUB Dresden: 2007 8 037854
  • Anmerkungen:
  • Zugangsstatus: Freier Zugang
  • Rechte-/Nutzungshinweise: Public Domain Mark - Kein Urheberrechtsschutz