• Medientyp: Buch
  • Titel: Arranging the meal : a history of table service in France
  • Werktitel: Ordre des mets <engl.>
    Flandrin, Jean-Louis: L' Ordre des mets <English>
  • Enthält: Composition of the classical meal -- Roasts -- Entrees and entremets -- Composition of meatless meals -- French meals in the fourteenth and fifteenth centuries -- Sixteenth-century overview -- Classical order in the seventeenth and eighteenth centuries -- Innovations from the revolution to World War I -- Hidden changes in the twentieth century -- English menu sequences -- Polish banquets in the sixteenth, seventeenth, and eighteenth centuries
  • Beteiligte: Flandrin, Jean-Louis [VerfasserIn];
  • Erschienen: Berkeley, Calif. [u.a.]: University of California Press, c 2007
  • Erschienen in: California studies in food and culture ; 19
  • Ausgabe: English-language ed.
  • Umfang: XX, 209 S.; Ill., graph. Darst
  • Sprache: Englisch; Französisch
  • ISBN: 9780520238855; 0520238850
  • RVK-Notation: LC 17185 : Frankreich
  • Schlagwörter: Frankreich > Ernährungsgewohnheit > Geschichte
  • Entstehung:
  • Anmerkungen: Composition of the classical meal -- Roasts -- Entrées and entremets -- Composition of meatless meals -- French meals in the fourteenth and fifteenth centuries -- Sixteenth-century overview -- Classical order in the seventeenth and eighteenth centuries -- Innovations from the Revolution to World War I -- Hidden changes in the twentieth century -- English menu sequences -- Polish banquets in the sixteenth, seventeenth, and eighteenth centuries. - Includes bibliographical references (p. 195-198) and index. - Formerly CIP
  • Weitere Bestandsnachweise
    0 : California studies in food and culture

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  • Fällig am: 16.05.2024
  • Status: Ausgeliehen, Vormerken möglich